BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 13 March 2015

StoryMorry

Assalamualaikum wbt.



Hey hey hey .. Haha, lamanya kite tak update bloggie ni. heee, rindu. Okok. seperti yang readers tahu, umi kan tengah otw nak habiskan sem terakhir kat matrikulasi melaka. jauhkan ? From klatey fly to melaka #memejauh huhu. Tapi apa boleh buat dah rezeki, dapat belajar pun da bersyukur. Ni picta classmate umi. actually kitorang tak ada sesi bergambar untuk matrikulasi punya, so adalah macam satu company ni volunter untuk amek gambar then sell kat kitorang. tapi umi tak beli pun. sorry yee.

e n j o y
 
uollsss , thankyou ".

Boys only want .... haha kidim *

1 2 3 jump !

BERkot kah kami ::

lawakan background tu ^


S 2 3 P 2    //14/15

inshaaAllah , 4flat ^^



roomate aku 

 "everything that i do is, that what i want the most . tq for everything,
 this will be a new moment that Insha Allah always in my memory"


   by umizahaluwi <>