BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 30 June 2015

'' Enjoying my holiday ''




Assalamualaikum .


Hi ! Okey readers , lama jugak umi tak update blog yang tercinta ni. Now dah pun masuk bulan Ramadhan . Alhamdulillah , tahun ni dapat jugak lah umi berpuasa 'penuh' bersama family.

Sometimes while thinking alone, i'm always 'teringatkan' all the moment at matrics . Ada yg manis , ad juga yang pahit. haha tapi semua dah berlalu . Actually i'm don't wanna to think all of the bad memories but it still hunting me. what should i do haa? Am i that really bad person ? I dont know wht I've done  sampai kau benci sgt dgn aku ? All tht quest. are always in my mind.Nak cerita kat org lain takot di kata 'manja' . hm , cadbury jugaklh yg jadi peneman aku .

(kuat kan aku membebel)

Now, part 2. i'm gonna to start practice the 'call me bby dance' hehe. Like dreaming jehh utuk aku berjaya hafal semua cheogrhy tu.Tapi tak apa, aku nak cuba . Then send video kat roomate aku . 

By the way , the truth is i am just sitting at home with -goyang kaki , keluar masuk tandas dan dapur, dan lain2 . Tak ad ke roadtour untuk aku ? Baba ... blanja lah anak baba ni. (mintak mcm tak pernah dapat)

 a e i o u .. bosannnn . oke2 , my plan is ready minda dan fizikal untuk masuk U . Klau nak bercerita pasal U ni mmg tak kan abihh.. cuak lagi , nak jaga air muka mak bapak lagi , aduh malas nak story. Tapi apa yang paling umi  tak sabar , nak beraya .. tapi sedih jugak sebab aku rasa cam aku sorg je beria-ria nak sambut raya. Alahh ... spoil betul ah. tapi whteva. aku tak kesah pun asal aku enjoy that day

(semakin melara-lara aku ni) 


 lastly ,umi check out dlu nanti sambung lainkali pulak. Sory aah kalau bi dn bm tu tunggang lngang. hehe , normal kn ? kbhaii <>















no caption